Termeni si Conditii

 Folosirea site-ului sistemegsm.ro presupune acceptarea explicita si implicita a tuturor termenilor si conditiilor publicate. Va rugam, inainte de a viziona acest site, sa cititi cu atentie urmatoarele precizari. Ele stabilesc accesarea si folosirea site-ului prin acceptarea tuturor termenilor si conditiilor avand valoarea contractuala deplina.

1. Dispozitii generale

 Cumpararea, vizitarea prin orice mijloace – comanda online/ telefonica – implica, automat, acceptarea termenilor si conditiilor.

Persoana care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.sistemegsm.ro, va fi denumita Client.

2. Continutul site-ului

 Intregul continut al site-ului se defineste prin toate informatiile continute pe site sub forma de imagini, texte, grafice, simboluri, date si isi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica continutul acestuia fara a anunta in prealabil.

3. Declinarea responsabilitatii

 Disponibilitatea bunurilor si serviciilor oferite de acest site, nu reprezinta o obligatie contractuala, acestea fiind utilizate exclusive cu titlu de prezentare.

 www.sistemegsm.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru scopul in care sunt utilizate produsele achizitionate, acest site descurajeaza utilizarea produselor in afara legii si in afara normelor de buna vointa.

 Clientul isi asuma in intregime responsabilitatea utilizarii produselor achizitionate de pe acest site. Orice incercare de incalcare a legilor din Romania adusa la cunostinta site-ului www.sistemegsm.ro va fi raportata organelor competente.

4. Confidentialitatea datelor personale

 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newsletter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.

 Site-ul colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către site.

5. Garantie si service tehnic

 Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Garanţia este de 12 luni. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz.

Se pierde garanţia în următoarele cazuri:

  1. produsul are urme fizice de lovituri, rupturi, crăpături;
  2. s-a umblat în interiorul produsului;
  3. s-au făcut modificări de natură tehnică;
  4. nerespectarea procedurilor de utilizare din manual;
  5. au suferit imersii de lichide sau socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este recomandata;
  6. au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator.

 Totuşi dacă va încadraţi în una sau mai multe situaţii din cele de sus enumerate service-ul nostru va sta la dispoziţie şi vom încerca remedierea problemei în cel mai scurt timp posibil, costurile aferente reparaţiei respectiv a transportului fiind suportate de dumneavoastra.
 Termenul în care noi ne obligăm să rezolvăm problema apărută este de 15 zile lucrătoare. În general dacă nu este cazul trimiterii la producător, timpul este de 3-4 zile cu tot cu durata transportului.

 Termenul de garantie decurge de la data procesarii si expedierii produsului, toate produsele sunt noi si se livreaza impreuna cu certificatul de garantie si instructiunile de utilizare tehnica.

6. Preturi, taxe si plati

 La ridicarea coletului, pretul final platit de catre client este format din pretul produsului afisat pe site plus cheltuielile de expediere (livrare si transport).

Plata se face ramburs la ridicarea coletului.

7. Suport tehnic si consultanta profesionala

 Site-ul confera sprijin, ajutor si solutionarea tuturor cerintelor dumneavoastra, suportul tehnic este oferit telefonic de catre consultantii nostri de vanzari sau dupa caz, de catre departamentul tehnic. Suportul consta in verificarea compatibilitatii produselor cu alte produse, in gasirea solutionarii tehnice in functie de cerintele si nevoile clientilor, in configurarea sistemelor complexe si in promptitudinea consultantilor de a satisface clientilor toate cerintele.

8. Livrarea Produselor

 Livrarea produselor de pe acest site se poate face doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.

 Timpul de livrare este de 24/48 de ore de la confirmarea comenzii. Din momentul primirii si procesarii comenzii, clientul va fi apelat telefonic pentru confirmarea comenzii.  In cazul in care, clientul nu raspunde la telefon pentru confirmarea comenzii, expedierea produsului se va amana/anula.

 In cazul produselor ce nu se mai afla pe stoc si nu a fost inca actualizat in site, clientul va fi instiintat telefonic.

9. Returnarea produselor/ Inlocuirea produselor

 Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client. 

 Prin returnarea produsului, produselor in acest termen, in ambalajul original, avand toate accesoriile si fara a prezenta urme de deteriorare sau uzura, clientul suporta cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti, drept ce nu poate fi invocat in cazul produselor livrate direct de personalul nostru catre client.

 Ne rezervam dreptul de a refuza returul produselor ce fac parte din categorii ce servesc la igiena consumatorului, din motive de protectie a sanatatii clientilor, daca la verificarea acestora se constata ca produsele au fost folosite, etichete rupte sau testate.

 Conform art.16 (e) din OUG 34/2014, sunt exceptate de la retur din motive de igiena castile intra auriculare. Castile NU SE POT RETURNA! In cazul in care doresti sa returnezi un sistem de copiat ce are in componenta o casca (de exemplu, cutiuta gsm + microcasca) se va retine din valoarea totala contravaloarea castii (149 lei) si se va returna doar contravaloarea dispozitivului. De asemenea, conform art.16 (c) din OUG 34/2014, sunt exceptate de la retur produsele realizate pe baza de comanda.

 Site-ul isi rezerva totodata dreptul de a refuza restituirea banilor in cazurile in care produsul a fost folosit, nu este intact, are continut incomplet, a fost deteriorat sau uzat si nu mai este ca nou, deoarece starea produsului nu permite recomercializarea lui. Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri. Site-ul poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al produsului.

 Recomandari pentru returnarea produselor: produsul se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorate, cu etichetele intacte, fara prezenta urmelor vizibile de folosire. Returul se va face prin colet cu aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat, cheltuielile vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la retur.

10. Tentativa de frauda

 Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau continutului site-ului www.sistemegsm.ro va fi raportata autoritatilor competente si va face obiectul unei plangeri penale catre acestea.

11. Litigii

 Orice litigiu aparut intre client si furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila. Pentru conciliere interna, sunati la numarul din site, oricand in timpul programului de lucru, de luni pana vineri intre 10:00-18:00.

 În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Bucuresti. 

 Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.