Livrare comenzilor

DETALII LIVRARE

Livrarea produselor de pe acest site se poate face doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.

 Timpul de livrare este de 24/48 de ore de la confirmarea comenzii. Din momentul primirii si procesarii comenzii, clientul va fi apelat telefonic pentru confirmarea comenzii.  In cazul in care, clientul nu raspunde la telefon pentru confirmarea comenzii, expedierea produsului se va amana/anula.

 In cazul produselor ce nu se mai afla pe stoc si nu a fost inca actualizat in site, clientul va fi instiintat telefonic.

Livrare produselor se face prin intermediul DPD, SameDay sau FanCourier.

Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune a curierului este de 20 lei DPD (tarif unic indiferent de localitate), SameDay si 25 lei FanCourier (TVA inclus).

Pentru localitatile situate in afara retelei firmei de curierat se percepe o taxa suplimentara de 15 lei indiferent de numarul de km (SameDay si FanCurier).

Ai posibilitatea sa deschizi coletul la primire inainte de plata pentru a verifica integritatea produselor comandate. 

Acest serviciu de verificare colet este inclus in taxa de transport. 

Astfel, imediat dupa ce vei face o comanda pe site-ul www.sistemegsm.ro, in cel mai scurt timp vei fi contactat de catre un operator de vanzari pentru confirmarea comenzii.

Produsele livrate sunt ambalate corespunzator in depozitul nostru, te rugam sa verifici coletul în fata curierului.

PLATA

La ridicarea coletului, pretul final platit de catre client este format din pretul produsului afisat pe site plus cheltuielile de expediere (livrare si transport).

Plata se face ramburs la ridicarea coletului.

Platile se fac numerar în lei in baza facturii care insoteste produsele.

 Produsul se verifica inainte de plata la curier. Aceasta verificare este inclusa in taxa de curierat.