GARANTIE

Garantie si service tehnic

 Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Garanţia este de 24 luni. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz.

Se pierde garanţia în următoarele cazuri:

  1. produsul are urme fizice de lovituri, rupturi, crăpături;
  2. s-a umblat în interiorul produsului;
  3. s-au făcut modificări de natură tehnică;
  4. nerespectarea procedurilor de utilizare din manual;
  5. au suferit imersii de lichide sau socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este recomandata;
  6. au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator.

 Totuşi dacă va încadraţi în una sau mai multe situaţii din cele de sus enumerate service-ul nostru va sta la dispoziţie şi vom încerca remedierea problemei în cel mai scurt timp posibil, costurile aferente reparaţiei respectiv a transportului fiind suportate de dumneavoastra.
 Termenul în care noi ne obligăm să rezolvăm problema apărută este de 15 zile lucrătoare. În general dacă nu este cazul trimiterii la producător, timpul este de 3-4 zile cu tot cu durata transportului.

 Termenul de garantie decurge de la data procesarii si expedierii produsului, toate produsele sunt noi si se livreaza impreuna cu certificatul de garantie si instructiunile de utilizare tehnica.

In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal cu agentul curier, nu se va oferi Garantie produselor.

De retinut!

 Nu fac obiectul Garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Mentionam ca se ofera Garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca va rugam sa probati produsele inainte de a inlatura sigiliile si foliile protectoare si inainte de a le monta.

Produsele vor fi reparate sau inlocuite cu aceleasi produse si nu pot fi scazute sau inlocuite cu produse diferite. Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.