Politica de retur

ATENTIE!

Daca alegi returnarea produsului trebuie sa stii ca: dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentant al companiei noastre. Te rugam sa nu trimiti coletele fara a anunta, in prealabil, departamentul nostru, in cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea produsului.

Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014 (actualizata), dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client. 

 Prin returnarea produsului, produselor in acest termen, in ambalajul original, avand toate accesoriile si fara a prezenta urme de deteriorare sau uzura, clientul suporta cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti, drept ce nu poate fi invocat in cazul produselor livrate direct de personalul nostru catre client.

Ne rezervam dreptul de a refuza returul produselor ce fac parte din categorii ce servesc la igiena consumatorului (castile intraauriculare), din motive de protectie a sanatatii clientilor (Conform art.16 (e) din OUG 34/2014, sunt exceptate de la retur),  daca la verificarea acestora se constata ca produsele au fost testate neconform instructiunilor, etichete rupte sau prezinta urme de utilizare.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Site-ul isi rezerva totodata dreptul de a refuza restituirea banilor in cazurile in care produsul a fost folosit, nu este intact, are continut incomplet, a fost deteriorat sau uzat si nu mai este ca nou, deoarece starea produsului nu permite recomercializarea lui. Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri. Site-ul poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al produsului.

 Recomandari pentru returnarea produselor: produsul se returneaza in forma sa originala impreuna cu fisa sa de garantie, fara a fi deteriorate, cu etichetele intacte, fara prezenta urmelor vizibile de folosire. Returul se va face prin colet cu aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat, cheltuielile vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la retur.

In cazul in care returnati produsele in vederea restituirii contravalorii produselor (ATENTIE: nu se returneaza si contravaloarea transportului), coletul va fi returnat insotit de urmatorele documente: copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau de copii ale acestor documente.

Te rugam sa urmezi pasii:

1.Completeaza formularul de retur (cererea trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu: numele de pe care s-a facut comanda, produsul pe care doresti sa il returnezi si contul bancar in care doresti sa iti returnam banii.) apasa pe link:

2.  In baza informatiilor completate in formularul de retur, noi vom trimite un curier la adresa mentionata de tine pentru a ridica produsul sau produsele pe care doresti sa le returnezi.

3. Coletele de care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi receptionate!

4. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.

Te rugam sa nu expediezi coletul cu ramburs, in caz contrar acesta va fi refuzat si se va intoarce la tine. Returnarea banilor se poate face numai dupa verificarea prealabila a produsului returnat.